کره / 90 گرم
شکر قهوه اي / (65 گرم) 1/3 پيمانه
آرد معمولي / (150 گرم) 1 پيمانه
مواد و مخلفات رويه:
تخم مرغ کمي زده شده / 2 عدد
وانيل/ 1 قاشق چايخوري
شکر قهوه اي / (100 گرم)1/2 پيمانه
آرد معمولي / 1 قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر / 1 قاشق چايخوري
پودرنارگيل / (135 گرم)1 ½ پيمانه
ميوه ريزشده / (250 گرم) 1 پيمانه
کره و شکر را در ظرفي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود، آرد الک شده را هم با آن مخلوط مي کنيم. سپس مخلوط را در يک تابه مستطيل شکل 29×19سانتي متري که قبلا چرب شده مي ريزيم و به مدت 10 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم، سپس تابه را بيرون آورده همانطور که گرم است مواد رويه را مي ريزيم و مجددا 30 دقيقه در فر مي گذاريم تا کاملا سفت شود. مي گذاريم تا خنک شود. چنانچه مايل باشيم خاکه قند الک شده روي آن مي پاشيم.
تهيه مواد ومخلفات رويه:
تخم مرغ ها، وانيل و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا غليظ و خامه مانند شود. آرد الک شده و بيکينگ پودر را هم مي ريزيم، سپس پودر نارگيل و ميوه هاي خردشده راهم در مخلوط مي ريزيم.
منبع:مجله انواع بيسکويت