انرژي كل 3000 كيلوكالري
مواد لازم:
شير : 1 ليتر
شكر : 300 گرم
پودر ژلاتين : 2 قاشق سوپخوري
آب سرد : يك دوم پيمانه
پوست پرتقال رنده شده : 1 قاشق سوپخوري
خامه : 300 گرم
خامه فرم گرفته (براي تزيين): به ميزان لازم
روش تهيه:
شير و شكر را در ظزفي با كف نسبتا ضخيم بريزيد و حرارت دهيد تا بجوشد. سپس پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و روي حرارت بخار آب جوش (بن ماري) حل كنيد تا مايع شفافي به دست آيد. حالا محلول ژلاتين، پوست پرتقال و خامه را به شير جوشيده اضافه كنيد و با همزن يك تا دو دور هم بزنيد تا يك دست شود. اكنون مخلوط به دست آمده را درون ليوان يا قالب هاي يك نفره بريزيد و به مدت 4 تا 6 ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا ببندد. پس از گذشت اين زمان، براي پذيرايي، روي آن را با خامه و ميوه تزيين كنيد.
منبع: نشريه دنياي تغذيه، شماره 91.