جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
دسر ژله خامه اي
-(0 Body) 
دسر ژله خامه اي
Visitor 281
Category: دنياي فن آوري
انرژي كل 3000 كيلوكالري
مواد لازم:
شير : 1 ليتر
شكر : 300 گرم
پودر ژلاتين : 2 قاشق سوپخوري
آب سرد : يك دوم پيمانه
پوست پرتقال رنده شده : 1 قاشق سوپخوري
خامه : 300 گرم
خامه فرم گرفته (براي تزيين): به ميزان لازم

دسر ژله خامه اي

روش تهيه:
شير و شكر را در ظزفي با كف نسبتا ضخيم بريزيد و حرارت دهيد تا بجوشد. سپس پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و روي حرارت بخار آب جوش (بن ماري) حل كنيد تا مايع شفافي به دست آيد. حالا محلول ژلاتين، پوست پرتقال و خامه را به شير جوشيده اضافه كنيد و با همزن يك تا دو دور هم بزنيد تا يك دست شود. اكنون مخلوط به دست آمده را درون ليوان يا قالب هاي يك نفره بريزيد و به مدت 4 تا 6 ساعت در يخچال قرار دهيد تا كاملا ببندد. پس از گذشت اين زمان، براي پذيرايي، روي آن را با خامه و ميوه تزيين كنيد.
منبع: نشريه دنياي تغذيه، شماره 91.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image