موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
شکر قهوه اي / (100 گرم) ½ پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
نسکافه / 2 قاشق غذاخوري
آب داغ / 1 قاشق غذاخوري
آرد معمولي / (185 گرم) 1 ½ پيمانه
آرد مخمردار / (75 گرم) ½ پيمانه
گردو / (100 گرم) 1 پيمانه
خاکه قند / 1 قاشق غذاخوري
نسکافه اضافي / 1 قاشق چايخوري
شکلات سياه آب شده / 250 گرم
روغن نباتي مايع / 2 قاشق چايخوري
کره، شکر قهوه اي و تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود. مخلوط نسکافه و آب را که خنک شده باشد، اضافه مي کنيم سپس آردهاي الک شده را در دو نوبت مخلوط مي کنيم، با همزن مي زنيم تا خميري شکل شود. خمير را به آرامي روي سطحي آغشته به آرد ورز مي دهيم تا کاملا يکدست شود. آنرا بين کاغذهاي شيريني پزي به ضخامت 5 ميلي متر باز مي کنيم. با قالب دايره اي شکل 5 سانتي متري خمير را مي بريم و به فاصله 4 سانتي متر از هم در سيني هاي چرب شده فر مي چينيم، روي آنها تکه گردو مي گذاريم. سيني را به مدت 12 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس بيرون آورده روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خنک شود. پس از خنک شدن، روي بيسکويت ها مخلوط خاک قند و قهوه اضافي را مي پاشيم. هر بيسکويت را تا نيمه در مخلوط روغن و شکلات فرو مي بريم و روي سيني هاي مشبک مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت