کره / 185 گرم
وانيل / 1 قاشق چايخوري
پودر شکر / (165 گرم) ¾ پيمانه
تخم مرغ، کمي زده شده / 2 عدد
آرد مخمردار / (260 گرم) 1 ¾ پيمانه
جوش شيرين / ¼ قاشق چايخوري
شير / 2 قاشق غذاخوري
گردوي خردشده / (60 گرم)1/2 پيمانه
خرماي ريز شده / (120 گرم) ¾ پيمانه
گيلاس ريزشده شکرپوش / (60 گرم)1/4 پيمانه
کورن فلکس / (150 گرم) 5 پيمانه
کره ، شکر و وانيل را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شود، تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه مي کنيم و مي زنيم تا فقط مخلوط شوند. آرد الک شده، جوش شيرين، شير، گردو، خرما و گيلاس ها را اضافه مي کنيم، هم مي زنيم. هر بار به اندازه يک قاشق غذاخوري از مخلوط بر مي داريم و در کورن فلکس به آرامي مي غلتانيم، سپس آنها را به فاصله 5 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر مي چينيم و کمي روي آنها را تخت مي کنيم. سيني ها را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم، تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند، سپس بيرون آورده، مي گذاريم تا سرد شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت