مواد لازم براي 2-4 نفر:
نان سفيد برشي: 6عدد
کره ي آبکرده: 25گرم
آرد : 2 قاشق چايخوري
شير: 75 ميلي ليتر
پنير چدار يا گودا رنده کرده: 4 قاشق چايخوري (60گرم)
ماهي تن کنسروي: 100گرم
مخلوط سبزي پخته مانند هويج و نخود فرنگي: 50گرم
هويج براي تزئين: 1عدد
خيار براي تزئين: 1عدد
سس خردل و گشنيز: به ميزان لازم
روش تهيه:
فر (تاون) را با دماي 200 درجه ي سانتيگراد گرم کنيد و با برشگري به شکل گل و به قطر 9 سانتي متر، شش گل از نان ببريد. آن گاه هر يک از گل ها را با وردنه، تخت وصاف کنيد و در قالب مافين چربکرده قرار دهيد. سپس روي نان ها را نيز با کره چرب کنيد و به مدت تقريبي 10 دقيقه يا تا زماني که نان ها برشته و طلائي رنگ شوند، در فر قرار دهيد. حالا باقيمانده ي کره را در تابه ي گودي بريزيد و آرد را در آن تفت دهيد. بعد شير را به تدريج بيفزائيد و صبرکنيد سس، بجوشد و غليظ شود. آن گاه 3 قاشق از پنير، ماهي و مخلوط سبزي را به آن اضافه کنيد. اکنون اين مخلوط را بين نان هاي برشته تقسيم کنيد و باقيمانده ي پنير را رويشان بپاشيد. حالا مي توانيد اين گل ها را در بشقابي قرار دهيد و با هويج، خيار، سس خردل و گشنيز، مطابق شکل تزئين کنيد.
منبع:مجله آشپزباشي شماره 50