جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رمز و راز موفقيت در ورزش جانبازان و معلولان
-(9 Body) 
رمز و راز موفقيت در ورزش جانبازان و معلولان
Visitor 453
Category: دنياي فن آوري
ورزش جانبازان و معلولان ايران موفقيت سال‌هاي اخير خود را مرهون مديريتي واحد مي‌داند که در راس آن مديري دلسوز و دردآشنا همه چيز را به دقت زير نظر داشته و مراقبت مي‌کند تا ورزش اين قشر کم‌ادعا و افتخار‌افرين، با سيلي نيز که شده صورت خويش را سرخ نگاه داشته و بي‌حاشيه به جلو قدم بردارند.
محمود خسروي‌وفا که به عنوان جانباز جنگ تحميلي و يکي از يادگارهاي سال‌هاي دفاع مقدس، طي اين سال‌ها بيشترين خدمت را به ورزش جانبازان و معلولان ايران کرده است تا اين قشر گرانقدر در مسير افتخارات تازه ثابت‌قدم پيشتازي کند، در طول بازي‌هاي پاراليمپيک 2008 پکن يا بر روي تخت بيمارستان بود و يا در اتاق محل اقامتش در دهکده بازي‌ها استراحت مطلق مي‌کرد تا خون لخته شده‌اي که در پاي قطع شده‌اش نفوذ کرده بود با نسخه پزشکان و آمپول‌هاي تزريقي، به کنترل درآمده و رئيس دوست‌‌داشتني ورزش جانبازان و معلولان را از خطري مهلک مصون دارد.
البته در ايام پاراليمپيک و به واسطه دور بودن خانواده، بيماري خسروي‌وفا در رسانه‌ها چندان برجسته نشد تا رئيسي که همواره خود را خدمتگزار جامعه ورزش دانسته و با تکيه کلام «کارگر شما هستم» در بين ورزشي‌ها و غيرورزشي‌ها شهره است، برخلاف تمام بازي‌هاي قبلي، از روي تخت بيمارستان و اتاق محل استراحت اخبار و نتايج ورزشکاران جانباز و معلول را دنبال کند.
او تنها به احترام حضور رئيس‌جمهور در دهکده بازي‌هاي پاراليمپيک و ديدار با ورزشکاران اعزامي، براي دقايقي با ويلچر در مراسم استقبال حاضر شد تا به نوبه خود از اقدام تاريخي و بي‌سابقه بالاترين مقام اجرايي کشور در توجه اساسي و اهميت قايل شدن به ورزش جانبازان و معلولان تقدير و تشکر کرده باشد.
اگرچه رئيس بسيار صبور بوده و عادت ندارد از کمبودها و بي‌توجهي‌ها لب به گله و شکوه بگشايد، اما کيست که نداند در پاراليمپيک خسروي‌وفا از پا افتاد، چون در المپيک برخورد مناسبي به عنوان يک جانباز و مسوول ورزشي با وي صورت نگرفت تا او که بي‌سر و صدا به تهران بازگشته بود، به واسطه آن فشارها و دوندگي‌ها در المپيک، با لخته شدن خون در پاي آسيب‌ديده‌اش در بازي‌هاي پاراليمپيک مجبور به استراحت مطلق شود.
به هر حال و از آنجا که کار صادقانه هيچ زمان بدون پاسخ نمي‌ماند، در بازي‌هاي پکن نيز حضور کاروان ورزش جانبازان و معلولان ايران قرين با موفقيت شد تا در مسابقاتي که به لحاظ ادغام کلاس‌‌ها، يکي از سخت‌ترين ادوار بازي‌هاي پاراليمپيک به حساب مي‌آمد، افتخاري ديگر در عرصه رقابت سخت و ديدني ورزشکاران جانباز و معلول به نام ايران نوشته شود.

? توجه به کيفيت، نه کميت‌
 

اما سياست حضور در بازي‌هاي پاراليمپيک 2008 پکن که ششمين حضور ورزش ايران در اين بازي‌ها به حساب مي‌آمد، بر مبناي حضوري کيفي و با کيفيت شکل گرفت تا نه صرف مدال، کساني را به بازي‌ها گسيل داريم که بتوانند در ميدان رقابت حضوري پررنگ داشته و جايگاه خود را به لحاظ انفرادي و تيمي ارتقاء بخشند.
روي اين اصل نيز از 94 سهميه به دست آمده براي حضور در پاراليمپيک، 74 ورزشکار در قالب 9 رشته راهي آوردگاه پکن 2008 شدند تا با همبستگي و تلاشي بي‌شائبه، حضور ششم در عرصه بازي‌ها نيز ختم به خير شده و ناکامي المپيک تحت فرکانس‌هاي مثبت پاراليمپيک تا حدودي کمرنگ شده و انرژي تازه‌اي راوارد بدنه ورزش ايران سازد.
آنچه مسلم است اگر خواهان ارتقاي کيفي ورزش در سطح کشور هستيم، بايد بررسي کرده و ببينيم رمز و راز موفقيت ورزش جانبازان و معلولان ايران چيست؟ و چرا در عرصه پاراليمپيک موفق مي‌‌شويم و در المپيک نه؟
اين درست که المپيک و پاراليمپيک در دو سطح متفاوت برگزار مي‌شوند، اما اولا بايد به اين نکته توجه داشت که مسابقات پاراليمپيک نيز طي اين سال‌ها رشد قابل توجهي را به خود ديده و به تبع آن کشورها در اين بخش دست به سرمايه‌گذاري لازم زده و در سطح کيفي بالايي در بازي‌ها به ميدان مي‌آيند.
يعني همپا با ادغام صورت گرفته و تجمع قهرمانان نخبه در يک کلاس، مدال‌آوري در پاراليمپيک سخت و سخت‌تر شده است و اين گونه نيست که براحتي مدالي را به قهرماني تقديم کنند.
اضافه بر آن که برنامه‌ريزي براي حضور در بازي‌هاي المپيک و پاراليمپيک، موضوعي نيست که خواسته شود در آن تشکيک و تفاوتي قايل شد. متاسفانه رويکرد ما به حضور در المپيک بلندمدت و طبق برنامه‌اي 4 ساله نيست و با وجود شعارهايي که داده مي‌شود تنها در سال آخر منتهي به بازي‌ها، يادمان مي‌افتد که قرار است در المپيک حاضر شويم و روي اين اصل نيز همواره نيم‌بند در عرصه مسابقات به ميدان مي‌رويم تا دستمان نيز از مدال‌آوري کوتاه باشد و خرما بر نخيل. خوشبختانه طي اين سال‌ها عادت کرده‌ايم که انتظاراتمان را از ورزش محدود سازيم، يعني همين که بتوانيم مدال‌هاي 4 سال قبل را تکرار سازيم، کلاهمان را به هوا مي‌اندازيم.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image