جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شير كُرما
-(1 Body) 
شير كُرما
Visitor 292
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

سِويّا / 80 گرم
خلال بادام و پسته / از هر كدام 2 قاشق غذاخوري
كره / يك برش كوچك
شكر / يك و نيم ليوان متوسط
شير / 2 ليتر

طرزتهيه:
 

سِويّا را خرد كرده، داخل قابلمه بريزيد. كره را به آن اضافه كرده و تفت دهيد (بايد مواظب باشيد كه نسوزد). با حرارت ملايم سرخ كنيد و قبل از طلايي شدن بادام و پسته را اضافه كرده، كمي تفت دهيد. شير و شكر را اضافه كنيد و پس از ريختن و كمي غليظ شدن و جا افتادن در ظرف گودي ريخته و سرو كنيد.

نكته:
 

1ـ اين دسر كمي رقيق است و مانند سوپ در پياله هاي كوچك خورده مي شود.
2ـ بيشتر مردم مسلمان هند اين شيريني را در روز عيد فطر درست مي كنند و رسم است كه از ميهمانان خود با شيركرما پذيرايي كنند.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image