مواد لازم:
سِويّا / 80 گرم
خلال بادام و پسته / از هر كدام 2 قاشق غذاخوري
كره / يك برش كوچك
شكر / يك و نيم ليوان متوسط
شير / 2 ليتر
طرزتهيه:
سِويّا را خرد كرده، داخل قابلمه بريزيد. كره را به آن اضافه كرده و تفت دهيد (بايد مواظب باشيد كه نسوزد). با حرارت ملايم سرخ كنيد و قبل از طلايي شدن بادام و پسته را اضافه كرده، كمي تفت دهيد. شير و شكر را اضافه كنيد و پس از ريختن و كمي غليظ شدن و جا افتادن در ظرف گودي ريخته و سرو كنيد.
نكته:
1ـ اين دسر كمي رقيق است و مانند سوپ در پياله هاي كوچك خورده مي شود.
2ـ بيشتر مردم مسلمان هند اين شيريني را در روز عيد فطر درست مي كنند و رسم است كه از ميهمانان خود با شيركرما پذيرايي كنند.
منبع:مجله هنر آشپزي شماره 71