مواد لازم:
350 گرم اسفناج
2 قاشق غذاخوري ماست
3 حبه سير
يک قاشق چاي خوري پياز رنده شده
مقداري نمک
مقداري فلفل سياه
طرز تهيه:
1-اسفناج را بخارپز کنيد.
2-سپس اسفناج پخته را بکوبيد.
3-سير رنده شده را به همراه مقداري نمک وفلفل سياه به آن اضافه کنيد.
4-پياز رنده شده را به ماست اضافه کرده و خوب بزنيد.
5-ماست را به اسفناج اضافه کرده و خوب هم بزنيد.
نکته هاي طلايي
-اسفناج را در کم ترين زمان بپزيد.
-مي توانيد از ماست بيشتري استفاده کنيد.
-البته در مصرف اين بوراني نبايد زياده روي شود.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83