جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت خشک
-(7 Body) 
بيسکويت خشک
Visitor 311
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

250گرم آرد
2پيمانه روغن جامد
نصف پيمانه پودر قند
يک دوم قاشق چاي خوري وانيل
مقداري زعفران آب گرفته
مقداري آب اسفناج

طرز تهيه:
 

1-پودر قند و روغن را مخلوط کرده، با هم زن بزنيد تا کرم رنگ شود.
2-آرد و وانيل را کم کم به پودر قند اضافه کنيد.
3-مواد را به مدت يک ساعت کنار بگذاريد.
4-خمير را روي سطح آرد پاشيده اي با وردنه باز کنيد تا جايي که ضخامت خمير يک سانتي متر شود.
5-با استفاده از قالب، خمير را برش بزنيد.
6-از قالب هاي مخصوص جهت تزيين روي خمير استفاده کنيد.
7-بيسکويت را داخل سيني چرب شده بچينيد.
8-با استفاده از زعفران آب گرفته وآب اسفناج،روي شيريني ها را رنگ آميزي کنيد.
9-ديس را به مدت 12 تا15 دقيقه با حرارت 175 درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.
10-بعداز اتمام زمان پخت و سرد شدن، بيسکويت ها را از ديس جدا کنيد.

نکته هاي طلايي
 

-مي توانيد از انواع رنگ غذا براي رنگ آميزي سطح شيريني استفاده کنيد.
-در صورت تمايل مي توانيد کمي پودر گردو به مواد اضافه کنيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image