مواد لازم:
5 تکه فيله سينه مرغ
يک قاشق غذاخوري روغن
4 عدد پياز
2 قاشق غذاخوري آبليمو
طرز تهيه:
1-فيله سينه مرغ را داخل پياز و آبليمو بخوابانيد.
2-کف تابه را چرب کنيد.
3-فيله ها را داخل تابه بچينيد.
4-بعد از اين که يک طرف فيله ها کمي طلايي رنگ شد، آن ها را برگردانيد.
5-پيازها را از وسط برش بزنيد و از قسمت برش خورده، داخل تابه، لابه لاي فيله ها قرار دهيد.
6- حرارت را کم کنيد و اجازه دهيد مرغ با آب پياز بپزد.
7-نهايتا داخل ديس قرار داده، با گوجه فرنگي و سبزي جات آن را تزيين کنيد.
نکته هاي طلايي
-بهتر است از سينه مرغ استفاده شود.
-پياز از جمله مواد خوردني است که به صورت خام يا پخته داراي خاصيت زيادي مي باشد.
-مي توانيد روغن را کاملا حذف کرده و از ابتداي مرحله پخت، پياز را داخل تابه قرار دهيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83