مواد لازم:
سير/ 2 حبه
مغز نان باگت/ نصف پيمانه
شير/ نصف پيمانه
پياز متوسط/ يک عدد
تخم مرغ/ يک عدد
گوشت چرخ کرده/ 500 گرم
جعفري خرد شده/ 2 قاشق سوپ خوري
رب گوجه فرنگي/ يک قاشق سوپ خوري
پنير گودا يا پنير پيتزا/ 100 گرم
روغن براي سرخ کردن/ به مقدار لازم
نمک، فلفل و ادويه جات/ به مقدار کافي
طرز تهيه:
مغز نان باگت را در شير خيس مي کنيم. پياز را درشت رنده کرده و در کمي روغن تفت مي دهيم. سير را ريز خرد کرده و به آن اضافه مي کنيم. گوشت چرخ کرده را ورز داده تا چسبندگي پيدا کند، بعد مواد سرخ شده، فلفل، ادويه و مغز نان خيس شده با تخم مرغ را به گوشت اضافه کرده و ورز مي دهيم. مواد که خوب با هم مخلوط شد، مقدار کمي از آن را برداشته و به شکل کلوچه در مي آوريم که با اين مواد حدوداً 10 تايي مي شود درست کرد. بعد کلوچه ها را در سيني فر قرار داده و روي شان پنير رنده شده مي ريزيم. سيني را در فري که قبلاً روشن کرده و با 350 درجه فارنهايت گرم نموده ايم، در طبقه وسط مي گذاريم و بعد از 15 الي 20 دقيقه از فر در آورده و تزيين مي کنيم. اکنون کلوچه گوشت آماده خوردن است.
منبع:کوچه ما، شماره 11