موادلازم براي تهيه حدود 35 عدد بيسکويت:
کره / 90 گرم
رنده پوست ليمو / 1 قاشق چايخوري
پودر شکر / (75 گرم)1/3 پيمانه
زرده تخم مرغ / 1 عدد
آرد معمولي / (150 گرم)1 پيمانه
بادام پوست گرفته / (55 گرم)1/3 پيمانه
گيلاس شکرپوش /(70 گرم)1/3 پيمانه
شکلات سياه آب شده / 250 گرم
روغن نباتي / 2 قاشق چايخوري
کره، رنده پوست ليمو، شکر و زرده تخم مرغ را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا يکدست شوند. آرد الک شده، بادام و گيلاس ها را اضافه مي کنيم، هم مي زنيم سپس دستهايمان را آغشته به آرد مي کنيم و خمير را به شکل يک لوله 20×4 سانتي متري در مي آوريم، آن را در فويل مي پيچيم و به مدت 1 ساعت در يخچال مي گذاريم تا سفت شود. سپس آنرا به قطعات 5 ميلي متري تقسيم مي کنيم (مي توان از چاقوي اره اي براي برش آن استفاده کرد). در سيني فر کاغذ شيريني پزي مي کشيم و قطعات بيسکويت را روي کاغذ به فاصله 3 سانتي متر ازهم مي چينيم. سيني را حدود 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها کمي برشته شوند، مي گذاريم تا خنک شوند. سپس هر بيسکويت را تا نيمه در مخلوط روغن و شکلات فرو مي کنيم و بعد روي طبقه هاي مشبک فر مي چينيم تا خودشان را بگيرند.
منبع:مجله انواع بيسکويت