مواد لازم :
بلغور گندم | 1 فنجان |
لپه | يک دوم فنجان |
برنج | يک دوم فنجان |
آب گوشت يا آب مرغ | 2 فنجان |
گوشت چرخ کرده | 150 گرم |
سبزي(جعفري, اسفناج, تره, نعنا, ريحان) | يك سوم قاشق چايخوري |
روغن | 2 قاشق |
کشک يا ماست کيسه اي | به مقدار لازم |
سير | 3 حبه |
پياز متوسط | 4 عدد |
طرز تهيه :
پله و بلغور را با نمک و روغن مي پزيم. گوشت چرخ کرده را کوفته قلقلي و با آب گوشت به مايه قبلي اضافه مي کنيم. ماست کيسه اي را با مقداري آب هم مي زنيم تا شل شود و سير کوبيده را در آن مي ريزيم. پيازها رابا روغن فراوان سرخ مي کنيم.
نعنا داغ را آماده مي کنيم و اش را در ظرف مناسبي مي ريزيم و ماست يا کشک را به آن اضافه مي کنيم و روي آن را با پياز داغ و نعناع داغ تزيين مي کنيم.