مواد لازم :
500 گرم باقلا مازندراني
100 گرم شويد خشک شده
دلخواه سير
به ميزان دلخواه نمک فلفل و زردچوبه
2 عدد تخم مرغ
3 قاشق زعفران آب کرده
2 ليوان آب
طرز تهيه :
باقالا مازندراني را از روز قبل خيس کرده سپس به راحتي مي توان پوست آ« را از آن جدا کرده و در سبد آبکشي کنيد. سير ريزشده را درون روغن ريخته و بلافاصله باقلا را بريزيد هم بزنيد. نمک, زرد چوبه و فلفل را هم اضافه کنيد پس از آن شويد را اضافه کرده و همراه آن تفت داده بعد از آن آب را اضافه کنيد آب آن خيلي نبايد زياد باشد بعد از 15 دقيقه جوشيدن تخم مرغ ها را به س صورت درسته اضافه کنيد حرارت بايد کم باشد زيرا غذا له مي شود بعد از 30 دقيقه اين غذا همراه برج آماده خوردن است.