مواد لازم:
قارچ/ 500 گرم
تخم مرغ/ 3 عدد
آرد نان سفيد/ نصف ليوان
جعفري خرد شده/ 2 قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، ادويه و روغن/ به مقدار کافي
طرز تهيه:
قارچ ها را چرخ نموده يا ريز ريز به صورت نگيني کوچک خرد کرده و تخم مرغ ها و جعفري خرد شده را به آن اضافه نموده و هم بزنيد. مقداري آرد الک شده هم بيفزاييد و نمک و فلفل و در صورت تمايل ادويه مورد علاقه خود را اضافه کرده، خوب هم بزنيد تا مواد به خورد هم روند. سپس روغن را در ماهيتابه اي روي حرارت داغ نموده و مقداري از مواد را با قاشق به اندازه گردوي کوچکي برداشته، در دست تان صاف کنيد و در روغن داغ شده بيندازيد. اين کار را تا موقعي که تمام موادمان به اتمام رسد انجام دهيد. بعد در ظرف را گذاشته و پس از مدتي که يک طرف آنها سرخ شد، برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شود.
منبع:کوچه ما، شماره 11