جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوفته اندونزي
-(4 Body) 
کوفته اندونزي
Visitor 464
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

گوشت چرخ کرده/ 500 گرم
آرد سوخاري/ نصف پيمانه
شير/ نصف پيمانه
پياز / 2 عدد
جعفري خرد شده/ 3 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ/ 2 عدد
فلفل سبز/ 2 عدد
گوجه فرنگي خرد شده/ يک کيلو
نمک، دارچين، فلفل و روغن/ به ميزان لازم

طرز تهيه:
 

جعفري و بعد پيازها را خرد مي کنيم. گوشت چرخ کرده را در ظرفي ريخته و ادويه ها را اضافه مي کنيم. در ظرف کوچکي آرد سوخاري را در شير حل نموده و به گوشت اضافه مي کنيم. تخم مرغ را هم به گوشت اضافه کرده و با دست ورز مي دهيم. براي کوفته ها بهتر است گوشت را آسياب کنيد تا موقع پختن وا نرود. گوشت را به پياز اضافه کرده و ورز مي دهيم تا خوب مخلوط شوند. سپس به آنها مخلوط شير اضافه مي کنيم. دو قاشق از جعفري را هم اضافه کرده و مجدداً با دست ورز مي دهيم. از مواد به اندازه گردو برداشته و به شکل بيضي در مي آوريم و در ماهيتابه سرخ مي کنيم. روغن بايد کاملاً داغ باشد تا کوفته ها موقع سرخ کردن باز نشود. کوفته ها که سرخ شد، در يک بشقاب ريخته و داخل ماهيتابه دوباره روغن مي ريزيم. فلفل سبز ريز خرد شده و گوجه فرنگي خرد شده را داخل روغن مي ريزيم. مي توان کمي زردچوبه و زعفران براي زرد شدن رنگ کوفته هم استفاده کرد. گوجه فرنگي و فلفل را حدود يک دقيقه تفت مي دهيم. سپس کوفته ها را روي آنها مي چينيم و در ماهيتابه را مي گذاريم و 20 دقيقه زمان ميدهيم تا غذا جا بيفتد.

منبع:کوچه ما، شماره 11
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image