مواد لازم:
گوشت چرخ کرده/ 500 گرم
آرد سوخاري/ نصف پيمانه
شير/ نصف پيمانه
پياز / 2 عدد
جعفري خرد شده/ 3 قاشق سوپ خوري
تخم مرغ/ 2 عدد
فلفل سبز/ 2 عدد
گوجه فرنگي خرد شده/ يک کيلو
نمک، دارچين، فلفل و روغن/ به ميزان لازم
طرز تهيه:
جعفري و بعد پيازها را خرد مي کنيم. گوشت چرخ کرده را در ظرفي ريخته و ادويه ها را اضافه مي کنيم. در ظرف کوچکي آرد سوخاري را در شير حل نموده و به گوشت اضافه مي کنيم. تخم مرغ را هم به گوشت اضافه کرده و با دست ورز مي دهيم. براي کوفته ها بهتر است گوشت را آسياب کنيد تا موقع پختن وا نرود. گوشت را به پياز اضافه کرده و ورز مي دهيم تا خوب مخلوط شوند. سپس به آنها مخلوط شير اضافه مي کنيم. دو قاشق از جعفري را هم اضافه کرده و مجدداً با دست ورز مي دهيم. از مواد به اندازه گردو برداشته و به شکل بيضي در مي آوريم و در ماهيتابه سرخ مي کنيم. روغن بايد کاملاً داغ باشد تا کوفته ها موقع سرخ کردن باز نشود. کوفته ها که سرخ شد، در يک بشقاب ريخته و داخل ماهيتابه دوباره روغن مي ريزيم. فلفل سبز ريز خرد شده و گوجه فرنگي خرد شده را داخل روغن مي ريزيم. مي توان کمي زردچوبه و زعفران براي زرد شدن رنگ کوفته هم استفاده کرد. گوجه فرنگي و فلفل را حدود يک دقيقه تفت مي دهيم. سپس کوفته ها را روي آنها مي چينيم و در ماهيتابه را مي گذاريم و 20 دقيقه زمان ميدهيم تا غذا جا بيفتد.
منبع:کوچه ما، شماره 11