جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
مرغ شکم پر
-(5 Body) 
مرغ شکم پر
Visitor 467
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

يک عدد مرغ درسته
5 قاشق غذاخوري سبزي جات معطر
مقداري نمک، ادويه و فلفل سياه
يک قاشق غذاخوري آبليمو
يک قاشق غذاخوري پيازچه خردشده
2 عدد زرده تخم مرغ
250 گرم گوشت چرخ شده
50گرم مغز گردو
يک عدد پياز

طرز تهيه:
 

1-داخل شکم مرغ را تميز کنيد.
2-سبزي جات معطر را خرد کنيد. نمک، ادويه، فلفل، آبليمو، پيازچه خردشده و مغز گردوي خردشده را با هم مخلوط کنيد.
3-داخل شکم مرغ را از محتويات فوق پرکنيد.
4-زرده تخم مرغ را بزنيد، با استفاده از فرچه، آن را به سطح مرغ بماليد.
5-مقداري روغن مايع روي مرغ بماليد.
6-قسمت پاهاي مرغ را به هم نزديک کرده و ببنديد.
7-مرغ را به مدت يک ساعت با حرارت 180درجه سانتي گراد داخل فر قرار دهيد.

طرز تهيه کوفته ريزه:
 

1-گوشت را چرخ کنيد.
2-پياز رنده شده ،نمک و ادويه را به آن افزوده، خوب ورز دهيد.
3-سبزي جات معطر خرد شده را به آن افزوده ،هم چنان ورز دهيد.
4-از مواد گلوله هاي کوچکي به اندازه گردو درست کنيد.
5-روغن را داغ کنيد.گلوله هاي گوشت را داخل آن سرخ کنيد.
6-نهايتا بعد از پختن مرغ، آن را داخل ديس قرار داده، کوفته ريزه ها را کنارآن قرار دهيد.

نکته هاي طلايي
 

-مي توانيد مقداري زرشک به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنيد.
-بهتر است مقداري روغن لابه لاي گوشت مرغ تزريق شود.
-جهت تهيه کوفته ريزه ها مي توانيد به جاي گوشت چرخ شده از سينه مرغ پخته استفاده کنيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image