مواد لازم براي 6 نفر:
کلم برگ متوسط/ يک عدد
کالباس/ 300 گرم
خيارشور/ 150 گرم
ذرت/ 3 قاشق غذاخوري
گردو/ 250 گرم
جعفري و شويد خرد شده/ يک ليوان
سس مايونز / يک پيمانه
ماست چکيده/ 2 قاشق غذاخوري
آبليمو/ يک قاشق غذاخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
طرز تهيه:
کلم برگ را پس از شستن، ريز خرد مي کنيم. اگر رنده در دسترس داريد، بهتر است کلم را رنده نماييد. کالباس و خيارشور را نگيني خرد کنيد. گردو را کمي آسياب کنيد آنچنان که گردو به اندازه لپه درآيد و زياد آسياب نشود. کاسه اي متوسط برداريد و مواد خرد شده را در آن بريزيد، سپس ذرت، جعفري و شويد را اضافه کنيد و هم بزنيد. در ظرف ديگري سس را آماده کنيد بدين صورت که سس مايونز، ماست، آبليمو، نمک و فلفل را با همزن خوب هم بزنيد تا يکدست شود. سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنيد و سالاد را براي سرو آماده کنيد.
منبع:کوچه ما، شماره 11