جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت فندقي با گيلاس
-(7 Body) 
بيسکويت فندقي با گيلاس
Visitor 385
Category: دنياي فن آوري
موادلازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
وانيل / 1 قاشق چايخوري
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
فندق (يا بادام ياپسته)خردشده / (185 گرم)1 ¼ پيمانه
گيلاس نصف شده شکرپوش / 15 عدد

بيسکويت فندقي با گيلاس

کره، وانيل، شکر و تخم مرغ را در ظرفي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آرد الک شده را هم در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. گلوله هايي از مخلوط به اندازه يک قاشق چايخوري بر مي داريم، آنها را درون فندق مي غلتانيم تا فندق همه طرف گلوله هاي خمير را بپوشاند. گلوله ها را در سيني چرب شده فر به فاصله 4 سانتي متر از هم مي چينيم روي هر کدام را يک نصفه گيلاس مي گذاريم. سيني فر را حدود 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس آنها را در آورده روي طبقه هاي مشبک فر مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image