موادلازم براي تهيه حدود 30 عدد بيسکويت:
کره / 125 گرم
وانيل / 1 قاشق چايخوري
پودر شکر / (55 گرم) ¼ پيمانه
تخم مرغ / 1 عدد
آرد مخمردار / (150 گرم) 1 پيمانه
فندق (يا بادام ياپسته)خردشده / (185 گرم)1 ¼ پيمانه
گيلاس نصف شده شکرپوش / 15 عدد
کره، وانيل، شکر و تخم مرغ را در ظرفي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آرد الک شده را هم در آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. گلوله هايي از مخلوط به اندازه يک قاشق چايخوري بر مي داريم، آنها را درون فندق مي غلتانيم تا فندق همه طرف گلوله هاي خمير را بپوشاند. گلوله ها را در سيني چرب شده فر به فاصله 4 سانتي متر از هم مي چينيم روي هر کدام را يک نصفه گيلاس مي گذاريم. سيني فر را حدود 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا بيسکويت ها قهوه اي روشن شوند. سپس آنها را در آورده روي طبقه هاي مشبک فر مي گذاريم تا خنک شوند.
منبع:مجله انواع بيسکويت