مواد لازم:
500گرم مرغ
5 قاشق غذاخوري زعفران آب گرفته
مقداري نمک و ادويه
4 عدد زرده تخم مرغ
به مقدارلازم روغن
يک عدد پياز
2 قاشق غذاخوري آبليمو
طرزتهيه:
1-مرغ را داخل آبليمو و پياز رنده شده بخوابانيد.
2-تکه هاي مرغ را داخل قابلمه قرار دهيد.
3-زعفران آب گرفته را به همراه مقدار کمي آب به آن اضافه کنيد.
4-حرارت را کم کنيد تا مرغ بپزد.
5-زرده تخم مرغ را بزنيد.
6-نمک و ادويه را به زرده تخم مرغ اضافه کنيد.
7-تکه هاي مرغ پخته را به زرده آغشته کنيد.
8-روغن را داغ کنيد.
9-تکه هاي مرغ را داخل روغن سرخ کنيد.
10-درحين سرخ کردن مرغ، مقداري آب زعفران روي آن بريزيد.
نکته هاي طلايي
-درصورت تمايل مقداري تمبرهندي به سطح مرغ بماليد.
-مرغ را به صورت شناور سرخ کنيد. سپس روي توري سيمي قراردهيد تا روغن اضافي آن گرفته شود.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83