مواد لازم براي 6 نفر:
پاستاي صدفي درشت/ 500 گرم
مرغ پخته و خرد کرده/ 1 عدد
انبه ي خرد کرده/ 440 گرم
مواد لازم براي تهيه ي سس انبه:
مايونز کم چرب/ 250 گرم(يک پيمانه)
آب انبه ي/ 150 ميلي ليتر(دو سوم پيمانه)
پيازچه خرد کرده/ 2 ساقه
گشنيز خرد کرده/ 2 قاشق سوپخوري
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
روش تهيه:
طبق روش پخت نوشته شده بر روي بسته ي پاستا، آن را در ظرف بزرگي- که محتوي آب جوش است- بريزيد و بپزيد. سپس، آب آن را خالي کنيد و رويش آب سرد بريزيد. اکنون، پاستا، مرغ و انبه را در کاسه اي بريزيد و خوب با هم مخلوط کنيد. حالا سس را روي سالاد بريزيد و هم بزنيد. سپس، رويش را بپوشانيد و تا زمان پذيرائي، آن را خنک نگه داريد.
روش تهيه ي سس:
مايونز، آب انبه، پيازچه، گشنيز و فلفل را، درون کاسه اي بريزيد و خوب با هم مخلوط کنيد تا يکدست شود.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45