موادلازم:
يک عدد ماهي درسته
مقداري سبزي جات معطر
يک قاشق غذاخوري زعفران آب گرفته
به مقدار لازم ادويه
مقداري نمک
دوقاشق غذاخوري قره قورت
به مقدار لازم روغن
يک عدد زرده تخم مرغ
طرز تهيه:
1-شکم ماهي را خالي کرده، تميز کنيد.
2-شکم ماهي را از سبزي جات معطر، نمک و ادويه پر کنيد.
3-يک عدد زرده تخم مرغ را بزنيد.
4-روي سطح ماهي با استفاده از فرچه ،زرده تخم مرغ بماليد.
5-زعفران آب گرفته را روي ماهي بريزيد.
7-قره قورت را با مقدار کمي آب جوش مخلوط کرده، روي ماهي بريزيد. اين عمل را در دو طرف ماهي انجام دهيد.
نکته هاي طلايي
-اين ماهي را مي توانيد با سبزي پلو شب عيد ميل کنيد.
-مي توانيد از انواع ماهي استفاده کنيد.
-هم چنين مي توانيد به جاي قره قروت از تمبر هندي استفاده کنيد.
منبع: نشريه تغذيه و سلامتي 83