جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پاي پاستا
-(5 Body) 
پاي پاستا
Visitor 497
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

روغن/ 2قاشق سوپخوري
پياز ريز خرد کرده/ 1 عدد
گوجه فرنگي خرد کرده/ 400 گرم
رب گوجه فرنگي/ 1 قاشق سوپخوري
سبزي هاي معطر/2 قاشق چايخوري
شکر/1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
پاستا/ 175 گرم
پنير پارمزان/ 2 قاشق سوپخوري
نان کوبيده/ 2 قاشق سوپخوري

مواد لازم براي تهيه ي سس سفيد:
 

کره/ 50 گرم
آرد/ 50 گرم
شير/ 500 ميلي ليتر
نمک و فلفل/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

در تابه ي مناسبي روغن بريزيد، روي اجاق بگذاريد و پياز را در آن تفت دهيد.
حالا گوجه فرنگي، رب، سبزي ها، شکر، نمک و فلفل را بيفزائيد و به مدت 1 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. در تابه را ببنيد و به مدت 10 تا 15 دقيقه بپزيد.
پاستا را در آب جوش و نمک بپزيد و آبکش کنيد. اکنون آن را با مواد يادشده مخلوط کنيد و در ظرف نسوزي بريزيد. آن گاه سس سفيد، پنير و نان کوبيده را روي آن بريزيد و در فر(تاون)گرم شده با دماي 190درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 15 تا 20دقيقه بپزيد.

روش تهيه ي سس سفيد:
 

کره را در ظرف مناسبي، بريزيد و روي اجاق آب کنيد. آرد را در آن قدري تفت دهيد. سپس شير را اضافه نمائيد و مرتب هم بزنيد تا سس غليظ شود. اکنون نمک و فلفل را بيفزائيد بعد آن را از روي حرارت برداريد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image