جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
علم تمرين و بدنسازي براي رشته‌هاي توپي
-(3 Body) 
علم تمرين و بدنسازي براي رشته‌هاي توپي
Visitor 594
Category: دنياي فن آوري
مربي و ورزشکاري که به علم تمرين اشراف نداشته باشد مانند خلباني است که هواپيمايش رادار نداشته و نمي‌تواند مسير و هدف خود را پيدا نمايد و در آسمان سرگردان مي‌ماند يا مقصد خود را گم مي‌کند.
دنياي حرفه‌اي ورزش روز به روز در حال تحولات علمي است که لازمه قرار گرفتن در سطوح بالاي قاره‌اي و جهاني، کسب دانش روز است. با توجه به در پيش بودن بازي‌هاي آسيائي دوحه قطر. از اين مبحث ما شما را به غناي علوم تمريني که در تيم‌هاي بزرگ دنيا را اعمال مي‌شود به زبان ساده و کاربردي آشنا مي‌کنيم. اميد که مقبول افتد.
اصل کاهش پلکاني تمرين براي رسيدن به اوج آمادگي TAPERING ورزشکاران مجبور هستند يک دوره تمرين سنگين را در شروع فصل آمادگي و بدنسازي سپري نمايند و حداکثر فشار جسماني و بدني را تحمل کنند ولي اين دوره مرز و حدودي دارد و پي ازآن ورزشکاران دچار خستگي و فرسايش عضلاني اسکلتي، عصبي و هورموني مي‌شوند و به‌اصطلاح، ظرفيت آنها تکميل مي‌شود و عملکرد بدني و فني آنها کاهش مي‌يابد.
به اين خاطر لازم است پس از اين دوره سخت، به‌تدريج سطح تمرين را تا پيش از شروع از مسابقات قهرمان کاهش داد و آنان را براي مسابقات از نظر جسماني و ذهني شاداب و آماده نگه داريم.

اين فرآيند را رسيدن به اوج آمادگي يا TAPERING مي‌نامند. اين دوره پيش از 2 تا 3 هفته قبل از مسابقات خاتمه مي‌يابد و بعد از اين فرآيند ضروري است که بدن از نظر ذخاير انرژي و ترميم بافت‌هاي آسيب‌ديده و تمرکز رواني و عصبي بازسازي نمايد.
بهترين برتري و مزيت TAPERING نگهداري و حفظ حجم و قدرت عضلات براي استفاده حداکثر در اجراء مهارت‌هاي تخصصي رشته ورزشي مي‌باشد. حداکثر اکسيژن مصرفي و نگهداري بدن در اين شيوه بايد به‌گونه‌اي باشد که ضخامت عضلات و ظرفيت ذخاير انرژي و حداکثر اکسيژن مصرفي دچار افت نشود و در نتيجه منجر به کاهش توان و عملکرد بالاي ورزشي نگردد.
آخرين تحقيقات نشان مي‌دهد که مثلاً اگر دوره فشار بدنسازي 100 درصد باشد لازم است در 2 تا 3 هفته قبل از مسابقات از نظر شدت و حجم به حدود 40 درصد برسد تا عملکرد ورزشکار در هنگام مسابقات در اوج باشد.
کاهش پلکاني تمرين شديد براي بالا بردن توانائي عملکرد ورزشکاران قبل از مسابقه جنبه حياتي دارد. مربيان و ورزشکاران تصور مي‌کنند کاهش تدريجي تمرينات باعث کاهش آمادگي جسماني به‌دست آمده مي‌گردد. که اين امر برداشتي اشتباه از علم تمرين است.
قدرت عضلاني و نشاط بدني پس از دوره کاهش پلکاني تمرين به ميزان قابل توجهي افزايش مي‌يابد، يا به‌اصطلاح بدن آماده انفجار مي‌گردد.نتيجه اينکه تمرين بدنسازي در دوره مسابقه هم وجود دارد ولي زمان، شکل، ماهيت و شدت آن با دوره آمادگي تفاوت دارد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image