مواد لازم براي 4 نفر:
بادمجان دلمه اي/ 3 عدد
نمک/ به ميزان لازم
روغن زيتون/ 75 ميلي ليتر
پياز درشت و خرد کرده/ 2 عدد
گوجه فرنگي بدون پوست و خرد کرده/ 800گرم
سبزي هاي معطر/ 1 قاشق چايخوري
سير له کرده/ 2 حبه
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
لازانيا/ 6 ورق
مواد لازم براي تهيه ي سس پنير:
کره/ 25 گرم
آرد/ 25 گرم
شير/ 300 ميلي ليتر
خردل/ يک دوم قاشق چايخوري
پنير چدار يا گوداي رنده کرده/ 115 گرم
پنير پارمزان رنده کرده/ 15 گرم
روش تهيه:
ابتدا بادمجان ها را حلقه اي ببريد، نمک بزنيد و در روغن سرخ کنيد .بعد در روغن باقيمانده، پياز را تفت دهيد. گوجه فرنگي، سبزي هاي معطر، سير، نمک و فلفل را بيفزائيد و به مدت 30دقيقه بپزيد. لازانيا را با آب و قدري نمک بپزيد و آبکش کنيد. اينک در ظرف نسوزي بادمجان ها را بچينيد و از مواد بالا روي آن بريزيد و يک لايه لازانيا روي آن قرار دهيد و به همين ترتيب، لايه ها را تکرار کنيد.
سپس سس پنير را روي آخرين لايه بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 200درجه سانتيگراد به مدت 30دقيقه در طبقه ي وسط بپزيد.
روش تهيه ي سس پنير:
آرد را در کره تفت دهيد و شير را اضافه کنيد. وقتي شروع به جوشيدن کرد، خردل و پنيرها را بيفزائيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45