جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
لازانياي بادمجان
-(5 Body) 
لازانياي بادمجان
Visitor 403
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

بادمجان دلمه اي/ 3 عدد
نمک/ به ميزان لازم
روغن زيتون/ 75 ميلي ليتر
پياز درشت و خرد کرده/ 2 عدد
گوجه فرنگي بدون پوست و خرد کرده/ 800گرم
سبزي هاي معطر/ 1 قاشق چايخوري
سير له کرده/ 2 حبه
نمک و فلفل/ به ميزان لازم
لازانيا/ 6 ورق

مواد لازم براي تهيه ي سس پنير:
 

کره/ 25 گرم
آرد/ 25 گرم
شير/ 300 ميلي ليتر
خردل/ يک دوم قاشق چايخوري
پنير چدار يا گوداي رنده کرده/ 115 گرم
پنير پارمزان رنده کرده/ 15 گرم

روش تهيه:
 

ابتدا بادمجان ها را حلقه اي ببريد، نمک بزنيد و در روغن سرخ کنيد .بعد در روغن باقيمانده، پياز را تفت دهيد. گوجه فرنگي، سبزي هاي معطر، سير، نمک و فلفل را بيفزائيد و به مدت 30دقيقه بپزيد. لازانيا را با آب و قدري نمک بپزيد و آبکش کنيد. اينک در ظرف نسوزي بادمجان ها را بچينيد و از مواد بالا روي آن بريزيد و يک لايه لازانيا روي آن قرار دهيد و به همين ترتيب، لايه ها را تکرار کنيد.
سپس سس پنير را روي آخرين لايه بريزيد و در فر(تاون) گرم شده با دماي 200درجه سانتيگراد به مدت 30دقيقه در طبقه ي وسط بپزيد.

روش تهيه ي سس پنير:
 

آرد را در کره تفت دهيد و شير را اضافه کنيد. وقتي شروع به جوشيدن کرد، خردل و پنيرها را بيفزائيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image