مواد لازم براي 6 نفر:
اسپاگتي ظريف(موي فرشته)/ 225گرم
نمک/ به ميزان لازم
کره ي آبکرده/ 115 گرم
پسته خرد کرده/ 175 گرم
شکر/ 115 گرم
آب/ 150 ميلي ليتر
عسل/ 115 ميلي ليتر
آبليموي تازه/ 2 قاشق چايخوري
روش تهيه:
پاستا را در آب جوش و نمک بپزيد و همين که نرم شد، آن را در صافي بريزيد، آن گاه پاستا را در ظرف مناسبي بريزيد و کره را به آن بيفزائيد و مخلوط کنيد .حالا 4 قالب گرد به قطر 5 سانتيمتر چرب کنيد و در هر کدام، به مقدار مساوي پاستا بريزيد و آن ها را کمي با دست فشار دهيد.
سپس نيمي از پسته را روي آنها بپاشيد و دوباره پاستا بريزيد تا قالب ها پر شوند.اکنون قالب ها را در فر(تاون)گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد به مدت 45 دقيقه قرار دهيد تا پاستا طلائي رنگ شود. شکر را با آب و عسل بجوشانيد تا شکر، حل شود و شربت، کمي غليظ گردد. بعد آبليمو را بيفزائيد و پس از 5 دقيقه، شربت را از روي اجاق برداريد. از يک پالت براي درآوردن پاستا از قالب کمک بگيريد و با احتياط، پاستا را از قالب بيرون آوريد و در ظرف مورد نظر قرار دهيد. رويش شربت بريزيد و پسته بپاشيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45