وسايل لازم:
ظرف يا کاسه ي گود
گل ليسين توس به رنگ دلخواه
ساقه ي گياه نخل مرداب
گردي
چوب بامبو
چسب حرارتي
اسفنج
روش آماده سازي
کاسه يا ظرف گود را- که ترجيحاً داراي ضلع هاي متفاوتي باشد انتخاب کنيد و متناسب با اندازه و گودي کف ظرف، قطعه اي اسفنج خيس کنيد و درون آن قرار دهيد. آن گاه تمام سطح اسفنج را به گونه اي با گردي بپوشانيد که تا بالاي ظرف را پوشش دهد. سپس مطابق با شکل نمايش داده شده، ساقه هاي نخل مرداب را از پائين داخل اسفنج فرو ببريد و با در نظر گرفتن ارتفاع مناسب، در قسمتي از آن شکست ايجاد کنيد و دوباره ادامه ي آن را داخل اسفنج فرو ببريد.اين کار را با بقيه ي ساقه هاي نخل انجام دهيد و براي اتصال آنها به هم، از چسب حرارتي کمک بگيريد. در ادامه، سر يک قطعه چوب بامبو را با اسفنج بپوشانيد و سطح آن را با گردي و گل ليسين توس، پر کنيد.
با در نظر گرفتن گودي ظرف و ارتفاع کار، طول بامبو را اندازه بگيريد و مقدار اضافي را برش بزنيد و انتهاي ساقه ي بامبو را به صورت اريب و مطابق شکل، داخل اسفنج فرو کنيد. در قسمت جلوي ظرف، دوباره دسته ي ديگري از گل ليسين توس، به صورت کروي و انبوه کار کنيد و به آرايش ظرف خود پايان دهيد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45