جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان ترد سير و پيازچه
-(4 Body) 
نان ترد سير و پيازچه
Visitor 282
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6 عدد:
آرد: 300گرم
بيکينگ پودر: يک دوم قاشق چايخوري
نمک: يک چهارم قاشق چايخوري
خامه: 125 ميلي ليتر
کره: 30گرم
پيازچه ي خرد کرده: يک چهارم پيمانه
آب : يک چهارم پيمانه
زرده ي تخم مرغ: 2عدد
پودر سير: 1 قاشق سوپخوري
پياز خلال کرده: 2 قاشق چايخوري
پنير پارمسان: يک سوم پيمانه

 نان ترد سير و پيازچه

روش تهيه:
آرد، بيکينگ پودر ونمک را در کاسه ي مناسبي بريزيد. خامه، کره ي نرم، پيازچه و آب را بيفزائيد وبا هم مخلوط کنيد تا به شکل خمير درآيد. حالا خمير را درکيسه ي نايلوني بگذاريد و به مدت 30 دقيقه دريخچال قرار دهيد. اکنون فر (تاون) را با دماي 220 درجه ي سانتيگراد روشن کنيد. حالا خمير کاملاً سرد شده را به 6 قسمت مساوي تقسيم کنيد و هرتکه را با وردنه، روي سطح آرد پاشيده، به ضخامت 2 ميليمتر باز کنيد ودرسيني شيريني پزي چرب کرده قرار دهيد. روي هر تکه خمير را با زرده ي تخم مرغ به کمک قلم مو مرطوب کنيد و پياز خلال کره، پودرسير و پنير پارمسان بپاشيد. اينک سيني را در فر (تاون) گرم شده، به مدت تقريبي 10-15 دقيقه قرار دهيد تا زير وروي خميرها بپزد وبرشته شود. اکنون نان هاي پخته را بعد از خنک شدن، به شکل نامنظم ببريد وبراي پذيرائي، درظرف مورد نظر بچينيد.
منبع: نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image