مواد لازم:
آناناس/1 عدد
خرمالو/1 عدد
کيوي / 2 عدد
روش تهيه:
ابتدا آناناس را از وسط نصف کنيد. بعد هر نيمه را به دو قسمت مساوي تقسيم کنيد؛ طوري که برگ هاي آناناس از آن جدا نشود. حال با يک برش افقي از پائين برگ تا انتهاي آناناس، قسمت چوبي و سفت ميوه را جدا سازيد، سپس چاقو را به صورت افقي از زير پوست آناناس فرو ببريد و ميوه را از پوستش جدا کنيد. اکنون در همان حالت، آناناس را ثابت نگه داريد و به صورت عمودي با قطر 1 سانتيمتر ميوه جدا شده را تکه تکه کنيد. آن گاه به صورت يک در ميان، تکه هاي آناناس را به طرفين هل دهيد. حالا بين تکه ها، فضاهاي خالي ايجاد مي شود. اين فضاهاي خالي را، مي بايد با تکه هاي کيوي و خرمالو – که به شکل مکعب مستطيل بريده ايد – پر کنيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37