مواد لازم براي 6 نفر:
اسپاگتي/ 375 گرم
روغن زيتون/ 1 قاشق سوپخوري
پياز خرد کرده/ 1 عدد
زيتون سياه خرد کرده/ 90 گرم
سوسيس پيروني خرد کرده/ 125 گرم

روش تهيه:
مطابق با روش نوشته شده بر روي بسته ي پاستا، آن ها را در ظرف جاداري حاوي آب جوش بپزيد. سپس، آب اضافي اش را خالي کنيد و درپوشي روي آن بگذاريد تا گرم بماند. اکنون روغن را در تابه اي بزرگ بريزيد و روي اجاق گرم کنيد. پياز را بيفزائيد و با حرارت ملايم، به مدت 5 تا 6 دقيقه يا تا زماني که سبک شود، تفت دهيد. آن گاه زيتون و پپروني را بيفزائيد و به مدت 2 دقيقه ي ديگر، همه ي مواد را با هم تفت دهيد، حالا اسپاگتي را اضافه نمائيد و تمامي آن ها را خوب با هم ترکيب کنيد. اينک غذا، آماده پذيرائي است.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45