مواد لازم براي 4 نفر:
ژامبون گوشت خلالي خرد کرده/ 185 گرم
تخم مرغ/ 4 عدد
خامه ي ساده/ 90 ميلي ليتر(يک سوم پيمانه)
پنير پارمسان رنده کرده/ 90 گرم
اسپاگتي/ 500 گرم
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
روش تهيه:
در تابه ي نچسب، ژامبون ها را به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد. اکنون، تخم مرغ ها، خامه و پنير پارمسان را، در کاسه ي مناسبي بريزيد و به آرامي هم بزنيد تا مواد با يکديگر مخلوط شوند و سس يکدستي به دست آيد. سپس با توجه به دستور پخت نوشته شده بر روي بسته ي پاستا، آن را در ظرف جاداري محتوي آب جوش بريزيد و بپزيد. آن گاه آب اضافي اش را خالي کنيد و سس آماده و ژامبون را بيفزائيد. حالا همه ي مواد را خوب هم بزنيد تا گرماي اسپاگتي، باعث پخته شدن سس شود. مقداري فلفل سياه روي آن بپاشيد و بلافاصله سر سفره ببريد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45