جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسپاگتي با سس سفيد ايتاليائي (کاربونارا)
-(4 Body) 
اسپاگتي با سس سفيد ايتاليائي (کاربونارا)
Visitor 279
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي 4 نفر:
 

ژامبون گوشت خلالي خرد کرده/ 185 گرم
تخم مرغ/ 4 عدد
خامه ي ساده/ 90 ميلي ليتر(يک سوم پيمانه)
پنير پارمسان رنده کرده/ 90 گرم
اسپاگتي/ 500 گرم
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم

روش تهيه:
 

در تابه ي نچسب، ژامبون ها را به مدت 2 تا 3 دقيقه تفت دهيد. اکنون، تخم مرغ ها، خامه و پنير پارمسان را، در کاسه ي مناسبي بريزيد و به آرامي هم بزنيد تا مواد با يکديگر مخلوط شوند و سس يکدستي به دست آيد. سپس با توجه به دستور پخت نوشته شده بر روي بسته ي پاستا، آن را در ظرف جاداري محتوي آب جوش بريزيد و بپزيد. آن گاه آب اضافي اش را خالي کنيد و سس آماده و ژامبون را بيفزائيد. حالا همه ي مواد را خوب هم بزنيد تا گرماي اسپاگتي، باعث پخته شدن سس شود. مقداري فلفل سياه روي آن بپاشيد و بلافاصله سر سفره ببريد.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image