مواد لازم براي 6 نفر:
فتوچيني/ 500 گرم
مواد لازم براي تهيه ي سس گشنيز:
سير خرد کرده/ 2 حبه
گردوي خرد کرده/ 60 گرم
برگ گشنيز/ 60گرم
برگ جعفري/ 15 گرم
روغن مايع/ 4 قاشق سوپخوري
پنير پارمزان رنده کرده/ 60 گرم
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
روش تهيه:
طبق دستور پخت نوشته شده بر روي بسته ي پاستا، آن را در قابلمه ي جاداري- که حاوي آب جوش است - بريزيد و بپزيد. سپس، آب اضافي آن را خالي کنيد و درپوشي رويش بگذاريد تا گرم بماند. حالا پاستا را در ظرف مناسبي بريزيد و سس را به آن بيفزائيد. اينک مواد را خوب هم بزنيد و بلافاصله براي پذيرائي سر سفره ببريد.
روش تهيه ي سس گشنيز:
سير، گردو، گشنيز و جعفري را در کاسه ي دستگاه غذاساز بريزيد تا همه ي مواد خوب ريز شوند. همان طور که دستگاه در حال کارکردن است، روغن را پيوسته و کم کم اضافه کنيد. همچنين، پنير پارمسان و کمي فلفل سياه براي مزه دار کردن به آن بيفزائيد تا همه ي مواد به خورد يکديگر بروند و سس يکدستي به دست آيد.
يادآوري: در زبان ايتاليائي فتوچيني (Fettuccine)به ماکاروني يا پاستاي باريک مي گويند که البته کمي پهن تر از اسپاگتي است.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45