جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش ماستبا (بروجرد)
-(8 Body) 
آش ماستبا (بروجرد)
Visitor 483
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4-6 نفر:
نخود /100 گرم
لوبيا سفيد / 100 گرم
بلغور گندم / 150 گرم
پياز / 1 عدد
اسفناج يا برگ چغندر / 1 کيلوگرم
کشک / 2 پيمانه
پياز داغ، نعنا داغ، لوبيا و نخود براي تزئين / به ميزان لازم

آش ماستبا (بروجرد)

روش تهيه:
نخود و لوبيا را با 1 ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا بپزد. پس از يک ساعت، بلغور گندم را همراه با پياز رنده کرده اضافه نمائيد و صبر کنيد دانه هاي بلغور باز شود. بعد اسفناج خرد کرده را اضافه کنيد و در ظرف را باز بگذاريد. سپس کشک را نيز بيفزائيد و نمک آش را اندازه کنيد و قبل از آن که آش به جوش آيد، شعله را خاموش نمائيد. آن گاه روي آش را با پياز داغ، نعنا داغ و کشک، تزئين نمائيد.
يادآوري 1: «با»، در زبان فارسي به معني «آش» است؛ چنانکه سکبا (سرکه با) به معني آش سرکه، و شوربا به معني آش شور مي باشد.
يادآوري 2: گفتني است «ماستابا» در بروجرد «ماسوا» نيز تلفظ مي شود.
نکته خواندني
اسفناج: بهتر است تا حد امکان اسفناج را به اندازه مورد نياز روزانه و تازه تهيه کنيد و از نگهداري اسفناج پخته به مدت بيش از چند ساعت پرهيز نمائيد و آن را به صورت پخته فريزر نکنيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي/ شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image