جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
گل کلم تنوري
-(6 Body) 
گل کلم تنوري
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 4 نفر:
گل کلم خردکرده / 500 گرم
سيب زميني خردکرده / 250 گرم
گوجه فرنگي ريز / 100 گرم
مواد لازم براي تهيه سس:
کره / 45 گرم
تره فرنگي خردکرده/ 1 ساقه
سير له کرده / 2 حبه
آرد / 25 گرم
شير/ 300 ميلي ليتر (يک و يک چهارم پيمانه)
پنير پيتزا / 100 گرم
پودر فلفل قرمز/ يک سوم قاشق چايخوري
جعفري خردکرده / 2 قاشق سوپخوري
پنير پارمزان /20 گرم
نمک و فلفل /به ميزان لازم

گل کلم تنوري

روش تهيه:
ابتدا گل کلم را در آب جوشان بپزيد. بعد در صافي بريزيد و کنار بگذاريد. سيب زميني را نيز بپزيد. آن گاه گل کلم، سيب زميني و گوجه فرنگي را با هم مخلوط کنيد و در ظرف نسوز چرب کرده اي بريزيد. حالا کره را در تابه مناسبي بريزيد و روي اجاق آب کنيد. سپس تره فرنگي و سير را بيفزائيد و يک دقيقه تفت دهيد. بعد آرد را نيز اضافه کنيد و تفت دهيد. آن گاه شير را به آن بيفزائيد و مرتب هم بزنيد تا سس، غليظ شود. اکنون پنير پيتزا، فلفل و جعفري را اضافه نمائيد. سپس 5 دقيقه با شعله کم حرارت دهيد تا جا بيفتد. اينک سس را با مواد مخلوط سازيد و نمک و فلفل غذا را اندازه کنيد. آن گاه ظرف را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه سانتگيراد قرار دهيد تا خوراک بپزد و روي آن برشته شود. گل کلم تنوري را با برگ جعفري تزئين نمائيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image