مواد مورد نياز
دو پيمانه عدس
دو عدد سيب زميني
300 گرم گوشت گوسفندي
مقداري نمك
مقداري ادويه
شيوه پخت
1- عدس را با مقداري آب بپزيد.
2- سيب زميني را آب پز كرده، پوست كنده و رنده كنيد.
3- گوشت را با مقداري آب داخل ظرف مناسب ريخته، بپزيد.
4- عدس و سيب زميني پخته را داخل مخلوط كن يك دست كنيد. سپس آن را به گوشت در حال پخت اضافه نماييد.
5- مقداري نمك و ادويه به مواد بيفزاييد.
6- حرارت را كم كنيد تا سوپ خوب پخته و غليظ شود.
منبع:نشريه تغذيه و سلامتي شماره - 78