مواد لازم براي 6 نفر:
پاستا/ 750 گرم
مرغ دودي و بدون پوست خرد کرده/(يک و نيم کيلوگرم)
آب مرغ/ 125 ميلي ليتر(يک دوم پيمانه)
خامه/ 250 ميلي ليتر(يک پيمانه)
پيازچه ي خرد کرده/ 2 قاشق سوپخوري
فلفل سياه سائيده/ به ميزان لازم
مواد لازم براي تهيه ي سس کره:
کره ي نرم/ 125 گرم
سير له کرده/ 1 حبه
آبليمو/ 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
پاستا را در قابلمه ي مناسبي، با آب جوش بپزيد. آن گاه، آب اضافي اش را جدا کنيد و درپوشي رويش بگذاريد تا گرم بماند. حالا تابه ي نچسبي را با حرارت ملايم گرم کنيد و بعد تکه هاي مرغ را به مدت 1 دقيقه در آن تفت دهيد. آن گاه آب مرغ، خامه، پيازچه و کمي فلفل سياه به آن بيفزائيد و پس از جوشيدن، آن ها را به مدت 2 دقيقه بپزيد. اينک براي پذيرائي، پاستا را در ظرف مناسبي بريزيد و از مايه ي مرغ و سس کره، روي آن بريزيد.
روش تهيه ي سس کره:
کره، سير و آبليمو را در کاسه ي مناسبي بريزيد و خوب با هم ترکيب کنيد تا صاف و يکدست شود.
منبع:نشريه ي آشپز باشي، شماره ي 45