مواد لازم براي 25 عدد:
کره: 185 گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
شکر قهوه اي : 100گرم
آرد : 1عدد
آرد : 300گرم:
بيکينگ پودر: يک و يک چهارم قاشق چايخوري
پودر نارگيل نرم: 40گرم
مارمالاد تمشک: 80گرم
مواد لازم کرم:
کره: 60گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
پودر شکر: 120 گرم
شير: 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
کره، وانيلين وشکر را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. آن گاه تخم مرغ را بيفزائيد ومخلوط کنيد. سپس آرد، بيکينگ پودر ونارگيل را اضافه نمائيد تا خمير مناسبي به دست آيد. حالا هربار به اندازه ي يک قاشق چايخوري ازخمير برداريد و به شکل توپ در آوريد و رويشان را کمي تخت کنيد. بعد آن ها را با فاصله روي سيني بچينيد وبه مدت تقريبي 12 دقيقه در فرگرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. همين که بيسکويت ها خنک شدند، بين هرعدد قدري مارمالاد و کرم بگذاريد وبه هم بچسبانيد.
روش تهيه ي کرم:
کره ، وانيلين وپودر شکر را با همزن برقي بزنيد وشير را بيفزائيد تا کرم مناسب و يکدستي به دست آيد.
يادآوري:
مي توانيد ازقالب هاي مخصوص ومهرهاي مناسب شيريني، براي تهيه ي اين بيسکويت استفاده کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.