جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت مونت کارلو
-(9 Body) 
بيسکويت مونت کارلو
Visitor 497
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 25 عدد:
کره: 185 گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
شکر قهوه اي : 100گرم
آرد : 1عدد
آرد : 300گرم:
بيکينگ پودر: يک و يک چهارم قاشق چايخوري
پودر نارگيل نرم: 40گرم
مارمالاد تمشک: 80گرم
مواد لازم کرم:
کره: 60گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
پودر شکر: 120 گرم
شير: 2 قاشق سوپخوري

 بيسکويت مونت کارلو

روش تهيه:
کره، وانيلين وشکر را در کاسه ي مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. آن گاه تخم مرغ را بيفزائيد ومخلوط کنيد. سپس آرد، بيکينگ پودر ونارگيل را اضافه نمائيد تا خمير مناسبي به دست آيد. حالا هربار به اندازه ي يک قاشق چايخوري ازخمير برداريد و به شکل توپ در آوريد و رويشان را کمي تخت کنيد. بعد آن ها را با فاصله روي سيني بچينيد وبه مدت تقريبي 12 دقيقه در فرگرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد بپزيد. همين که بيسکويت ها خنک شدند، بين هرعدد قدري مارمالاد و کرم بگذاريد وبه هم بچسبانيد.
روش تهيه ي کرم:
کره ، وانيلين وپودر شکر را با همزن برقي بزنيد وشير را بيفزائيد تا کرم مناسب و يکدستي به دست آيد.
يادآوري:
مي توانيد ازقالب هاي مخصوص ومهرهاي مناسب شيريني، براي تهيه ي اين بيسکويت استفاده کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image