مواد لازم براي حدود 40 عدد:
کره: 125گرم
وانيلين: يک چهارم قاشق چايخوري
پودرشکر : 125گرم
تخم مرغ: 1عدد
پودر نارگيل: يک دوم پيمانه
کشمش پلوئي: يک دوم پيمانه
آرد: 150گرم
بيکينگ پودر: يک چهارم قاشق چايخوري
کورن فلکس: 60گرم
روش تهيه:
ابتدا فر (تاون) را با دماي 220 درجه ي سانتيگراد روشن کنيد و سيني شيريني پزي را چرب کنيد وکنار بگذاريد. حالا کره، وانيلين، پودرشکر وتخم مرغ را با همزن برقي بزنيد تا به شکل کرم درآيد. سپس نارگيل، کشمش، آرد و بيکينگ پودر را اضافه و مخلوط کنيد تا به شکل خمير در آيد. اکنون هر بار ازخميربه اندازه ي يک قاشق چايخوري برداريد و گلوله کنيد ودرکورن فلکس بغلتانيد. حالا گلوله هاي آماده را با فاصله از يکديگر درسيني بچينيد ودرفرگرم شده، به مدت تقريبي 15 دقيقه قرار دهيد تا زيرشيريني ها طلائي رنگ شود. اکنون شيريني ها را روي پنجره ي سيمي خنک کنيد ودر ظرف پذيرائي مورد نظر بچينيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 50.