مواد لازم براي 4 نفر:
روغن / 2 قاشق سوپخوري
پياز خردکرده /1 عدد
گوشت گوسفندي خرد کرده/ 400 گرم
برگ بو/ 2 عدد
هويج خرد کرده / نيم کيلو گرم
نخود فرنگي / 1 کيلو گرم
آب / 2 پيمانه
سير خردکرده / 5 حبه
گشنيز خرد کرده / 50 گرم
نمک، فلفل، زردچوبه و برگ بو/ به ميزان لازم
روش تهيه:
ابتدا در ظرف مناسبي گوشت، پياز و روغن را بريزيد و روي اجاق بگذاريد و تفت دهيد؛ برگ بو و آب را به آن بيفزائيد و صبر کنيد گوشت بپزد. سپس هويج و نخودفرنگي را تفت دهيد. وقتي گوشت نيم پز شد، هويج و نخودفرنگي را همراه با زردچوبه، نمک و فلفل به آن اضافه کنيد. حالا حرارت را ملايم نمائيد تا خورش جا بيفتد. اکنون سير و گشنيز را به خورش بيفزائيد و پس از مخلوط کردن، آن را در ظرف مناسبي بکشيد.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37