مواد لازم براي 4-6 نفر:
مرغ کوچک / 1 عدد
نمک و فلفل / به ميزان لازم
روغن / 2 قاشق سوپخوري
پياز خردکرده / 4 عدد
غوره / 4 قاشق سوپخوري
دانه انار/ 4 قاشق سوپخوري
شکر /1 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي / 1 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
ابتدا مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنيد. بعد در تابه مناسبي روغن بريزيد و مرغ را در آن سرخ کنيد. آن گاه پياز، غوره، دانه انار، شکر، رب گوجه فرنگي، نمک و فلفل را در کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد. حالا شکم مرغ را با نيمي از مخلوط فراهم شده پر کنيد سپس باقيمانده مواد را با يک پيمانه آب مخلوط نمائيد. حالا مرغ سرخ کرده را همراه با مواد باقيمانده بپزيد تا جائي که آب مرغ تبخير شود و سس غليظي به دست آيد. اکنون مرغ را در ظرف مناسبي بکشيد و سس را روي آن بريزيد. اينک خوراک براي پذيرائي آماده است.
نکته خواندني
انار: انار با دارا بودن مواد آنتي اکسيدان، در پيشگيري از ابتلا به سرطان ها مؤثر است. عصار انار تصفيه کننده خون است. جوشانده پوسته خشک انار در آب، در درمان زخم ها مفيد است.
منبع: مجله آموزشي خبري آشپزباشي / شماره 37