طرز تهيه :
آرد ، دارچين و نمک را الک کنيد ، کره را به آن اضافه کرده و ورز دهيد تا به صورت خرده هاي نان درآيند . شکر را به مايه اضافه نموده و مخلوط نمائيد آن را در سيني شيريني پزي 22 در14 سانتي بريزيد و به طور يکنواخت در آن فشار دهيد و با چنگال رو ي آن را ناهموار کنيد . مدت 1 ساعت آن را در يخچال بگذاريد تا سرد شود . فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن کرده تا گرم شود و بعد شيريني را به مدت 20 الي 25 دقيقه در طبقه وسط فر گذاشته تا پخته و طلايي رنگ شود . هنگامي که هنوز گرم است ، با استفاده از چاقوي تيز آن را به صورت تکه هاي مستطيل شکل ببريد .
مواد لازم :
نمک 1/8 قاشق چايخوري
دارچين آسياب شده 1/2 و 1 قاشق چايخوري
آرد 2 پيمانه
کره 1/2 پيمانه
شکر دانه ريز 1/3 پيمانه