? مواد لازم:
? سفيده تخم مرغ: 8 عدد؛
? پودر بادام: 100 گرم؛
? آرد: 100 گرم؛
? کره: 200 گرم؛
? وانيل: يک چهارم قاشق مرباخوري؛
? شکر: 300 گرم؛
? کره براي چرب کردن قالب ها: به ميزان لازم.
? طرز تهيه:
اول قالب ها را چرب کنيد و در يک سيني بچينيد. 200 گرم کره را در ظرفي بريزيد و روي آتش بگذاريد تا به شکل روغن درآيد و جرم آن طلايي شود، سپس از صافي رد کنيد.
در کاسه اي آرد را الک کنيد. شکر، پودر بادام، وانيل و سفيده تخم مرغ را اضافه کنيد و هم بزنيد. سپس روغن داغ را بتدريج به مخلوط اضافه کنيد و هم بزنيد.
مايه را با قاشق بزرگ در قالب ها بريزيد و و در سيني بگذاريد. سيني را روي طبقه وسط فر با حرارت 205 درجه سانتي گراد (400 درجه فارنهايت، 7 درجه ترمستات) به مدت 20 دقيقه بگذاريد تا بپزد. اين مقدار مواد براي 24 عدد در قالب مستطيل 5 در 10 به ارتفاع 2 سانتيمتر کافي است.
منبع:www.vista.ir