? مواد خمير کيک:
? کرم تارتار 2/1 قاشق چايخوري،
? سفيده تخم مرغ 8 عدد،
? آب 3 / 4 پيمانه،
? زرده تخم مرغ 5 عدد،
? روغن مايع 1 / 2 پيمانه،
? وانيل شکري 1 / 4 قاشق چايخوري،
? رنده پوست پرتقال يا ليمو 2 قاشق سوپخوري،
? بيکينگ پودر 3 قاشق چايخوري،
? آرد الک شده 2 و 1 / 4 پيمانه
? شکر 1 و 1 / 3 پيمانه.
? طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده، آرد را الک نموده به همراه شکر، بيکينگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانيل شکري در يک ظرف بزرگ ريخته، وسط آن را گود کرده، روغن مايع و زرده تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ريخته و کاملا مواد را مخلوط کنيد. سفيده هاي تخم مرغ را با کرم تار تار با همزن برقي زده تا زمانيکه جاي پره هاي همزن روي آن محو نشود و هنگاميکه ظرف را برمي گردانيد نريزد، سپس سفيده را داخل مايه اصلي کرده و با قاشق چوبي يا ليسک با حرکت دوراني آن را زير و رو کنيد و مخلوط نماييد تا يک دست شود. ته قالب پنج پر يا گرد به قطر 25 سانتي متر را کاغذ روغني انداخته و روي کاغذ را چرب کنيد و مايه کيک را در قالب ريخته در پنجره وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت يک ساعت وده دقيقه بماند. سپس کيک را از فر بيرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئين کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج