جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک شيفون
-(2 Body) 
کيک شيفون
Visitor 284
Category: دنياي فن آوري
? مواد خمير کيک:
? کرم تارتار 2/1 قاشق چايخوري،
? سفيده تخم مرغ 8 عدد،
? آب 3 / 4 پيمانه،
? زرده تخم مرغ 5 عدد،
? روغن مايع 1 / 2 پيمانه،
? وانيل شکري 1 / 4 قاشق چايخوري،
? رنده پوست پرتقال يا ليمو 2 قاشق سوپخوري،
? بيکينگ پودر 3 قاشق چايخوري،
? آرد الک شده 2 و 1 / 4 پيمانه
? شکر 1 و 1 / 3 پيمانه.

کيک شيفون

? طرز تهيه:
فر را روي حرارت 350 درجه فارنهايت روشن نموده، آرد را الک نموده به همراه شکر، بيکينگ پودر ورنده پوست پرتقال و وانيل شکري در يک ظرف بزرگ ريخته، وسط آن را گود کرده، روغن مايع و زرده تخم مرغ و آب را در وسط ظرف ريخته و کاملا مواد را مخلوط کنيد. سفيده هاي تخم مرغ را با کرم تار تار با همزن برقي زده تا زمانيکه جاي پره هاي همزن روي آن محو نشود و هنگاميکه ظرف را برمي گردانيد نريزد، سپس سفيده را داخل مايه اصلي کرده و با قاشق چوبي يا ليسک با حرکت دوراني آن را زير و رو کنيد و مخلوط نماييد تا يک دست شود. ته قالب پنج پر يا گرد به قطر 25 سانتي متر را کاغذ روغني انداخته و روي کاغذ را چرب کنيد و مايه کيک را در قالب ريخته در پنجره وسط فر قرار دهيد و بگذاريد به مدت يک ساعت وده دقيقه بماند. سپس کيک را از فر بيرون آورده و بعد از سرد شدن آن را تزئين کنيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image