جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
تا خانه سالم فقط 7 قدم فاصله داريد
-(0 Body) 
تا خانه سالم فقط 7 قدم فاصله داريد
Visitor 266
Category: دنياي فن آوري
اگر مي‏خواهيد خانه‌اي سالم و ايمن داشته باشيد و به حفظ و ارتقاي سلامت همه افرادي که در آن زندگي مي‌کنند کمک ‏کنيد، اين توصيه‏ها را جدي بگيريد و اين 7 قدمي را که تا خانه سالم فاصله داريد طي کنيد.

1.گرد و غبار را از خانه بيرون کنيد:
 

گرد و غبارهاي موجود در خانه سبب تشديد آلرژي مي‌شوند. اين گرد و غبار حاوي مواد شيميايي هستند و خطرناک‌تر از آن هستند که تصور مي‌کنيد. بهترين راه براي رفع گرد و غبار، جارو کشيدن مکرر با جاروهاي برقي است. همه جاي اتاق و گوشه‌هاي ديوار، لبه فرش‌ها و مبل‌ها را جارو بکشيد. مطمئن شويد که جاروبرقي داراي قدرت مکش قوي و داراي فيلتر است و گردوغبارها در کيسه آن باقي مي‌مانند. حداقل دو بار در هفته خانه را به خوبي جارو کنيد. بعد از جارو کردن جاروبرقي را تميز کنيد و کيسه آن را تعويض و فيلتر آن را هم پاک کنيد. اين کار را در هواي آزاد بيرون خانه انجام دهيد.

2.در خانه سيگار‌ نکشيد:
 

اگر سيگار مي‌کشيد، سعي کنيد از سال جديد اين عادت را ترک کنيد يا حداقل بيرون از خانه سيگار بکشيد. تخمين زده مي‌شود 40 درصد از کودکان آمريکايي در خانه با دود سيگار مواجه هستند که از عوامل تشديدکننده آسم در کودکان است. سيگار کشيدن يک عادت بد است. سيگار را ترک کنيد و پول‌تان را براي ارتقاي بهداشت و سلامت‌تان هزينه کنيد.

3.در استفاده از آفت‌کش احتياط کنيد:
 

بسياري از آفت‌کش‌ها براي از بين بردن مورچه‌ها، سوسک‌ها و حشرات ريز خانگي مورد استفاده قرار مي‌گيرند اما استفاده زياد از اين آفت‌کش‌ها و مواجهه طولاني و زياد حتي با ميزان اندک آنها ممکن است کودکان و خود شما را در معرض خطر و انواعي از مشکلات قرار بدهد و از جمله باعث ايجاد آسم، اختلالات يادگيري و مشکلاتي در تکامل مغز شود. اين مواد شيميايي همان‌طور که مي‌توانند حشرات موذي را از بين ببرند، مي‌توانند به ما و بچه‌هايمان هم آسيب برسانند، البته آسيب ناشي از آنها ممکن است بسيار آهسته و خاموش باشد. براي کنترل حشرات از راه‏هاي طبيعي استفاده کنيد. ظروف غذا را کاملا تميز بشوييد. باقي‌مانده مواد غذايي را در ظروف در بسته نگهداري کنيد و در کابينت‌ها را محکم ببنديد.

4.از ظروف و بسته‏بندي‏هاي سالم استفاده کنيد:
 

بيسفنول A ماده‌اي است که در پلاستيک‌هاي پلي‏کربناتي يافت مي‌شود و درباره استفاده آن شک و ترديد وجود دارد. از اين ماده در برخي بطري‌هاي آب و شيشه شير کودکان استفاده مي‌شود. اين ماده همچنين براي ساخت قوطي‌هاي کنسروي به کار مي‌رود. اگرچه سازمان غذا و داروي آمريکا بي‌خطر بودن بيسفنول A را تاييد کرده است اما موسسه ملي سم‌شناسي آمريکا نگراني‌هايي را در مورد آثار آن روي مغز، غده پروستات و نيز جنين، نوزاد و کودکان اظهار کرده است. بررسي‏ها نشان داده است افرادي که با ميزان زيادي از بيسفنول A مواجهه داشته‌اند، بيشتر دچار ديابت و بيماري‌هاي قلبي مي‌شوند. براي اينکه کمتر در معرض اين ماده قرار بگيريد از بطري‌ها و شيشه‌هاي ايمن‌تر و بي‌خطرتري استفاده کنيد. ظروف غذاي پلاستيکي را در ماکروفر نگذاريد. گرما مي‌تواند موجب شکستگي فيبرهاي پلاستيکي و ورود آنها به غذا شود. کمتر از غذاهاي کنسروي استفاده کنيد. براي ذخيره غذاها در يخچال يا ماکروفر از ظروف چيني، سراميک يا شيشه‌اي استفاده کنيد.

5.روي شير آب فيلتر نصب کنيد:
 

قرار دادن فيلتر روي شير آب خانه موجب مي‏شود آلودگي‏هاي احتمالي از بين برود. اين کار در مقايسه با استفاده از بطري‏هاي آب انتخاب بهتري است. در يک مطالعه محققان 10 نمونه از بهترين محصولات آب‏هاي بطري شده را مورد بررسي قرار دادند و ترکيبي از 38 ماده آلوده از جمله باکتري‌ها و مواد شيميايي صنعتي درون اين بطري‌ها مشاهده کردند که همه اين مواد شبيه آنهايي بودند که در شير آب وجود داشت. اين نکته را فراموش نکنيد که فيلترها بايد به طور منظم تعويض شوند.

6.مراقب ظروف تفلوني باشيد:
 

در بسياري از آشپزخانه‏ها ظروف و قابلمه يا ماهي‌تابه‌هايي وجود دارد که با تفلون يا ساير پوشش‏هاي نچسب پوشيده شده است. پرفلورينات‌ها مواد شيميايي هستند که براي ساخت پوشش‌هاي نچسب استفاده مي‌شوند. اين ماده مي‌تواند در بدن تجمع پيدا کند و يکي از عوامل سرطان‌زا در انسان است. اگرچه هنوز مدرکي دال بر ايجاد سرطان در اثر مصرف غذا در ظروف نچسب تفلون ديده نشده است اما نبايد از اين مواد شيميايي غافل بود. خيلي اوقات نمي‌توان از اين ظروف استفاده کرد اما مي‌توانيم با چند شيوه ساده سلامت خود را حفظ کنيم. ظروف نچسب را روي حرارت بالا قرار ندهيد و از کمترين‌ دما براي پخت غذا در اين ظروف استفاده کنيد.

7.از محصولات غيرسمي استفاده کنيد:
 

هنگام خريد مواد شوينده و ضدعفوني کننده اطلاعات برچسب روي آن را بخوانيد. به علايم هشداردهنده درباره سمي بودن آنها دقت کنيد. وقتي ماده‌اي حاوي آمونياک است بايد بدانيد که براي ريه‌هايتان خطرناک است. اين ماده اثرات بسيار قوي روي کودکان مبتلا به آسم دارد. هنگام استفاده از اين محصولات به دستورالعمل روي برچسب توجه کنيد. باقي‌مانده اين مواد را در بسته‏بندي خودشان و جايي دور از دسترس کودکان نگهداري کنيد. وقتي کار شستشو با آنها تمام مي‌شود حتما محل را با آب شسته و در و پنجره و هواکش را روشن کنيد. موقع استفاده از اين مواد ماسک بزنيد. از محصولاتي استفاده کنيد که حاوي کلرين و آمونياک نباشند. به جاي استفاده از سفيدکننده‏هاي قوي براي تميز کردن دست‌شويي و توالت از مواد کم خطر و از شوينده‏هاي معمولي استفاده کنيد.
منبع:www.salamat.com
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image