جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ميان وعده اي باب ميل همه
-(4 Body) 
ميان وعده اي باب ميل همه
Visitor 308
Category: دنياي فن آوري
کلوچه نوعي شيريني سنتي است که مواد اصلي آن آرد ، روغن ، شکر ، تخم مرغ و آب ميباشد . و معمولا در داخل آن مغزي مخصوصي قرار داده شده است .البته در نقاطي از ايران تعدادي از شيريني هاي محلي که بدون مغزي هستند کلوچه ناميده ميشوند.

مواد اوليه :
مواد مصرفي در نان کلوچه :

آرد , روغن , شکر , تخم مرغ , شير (تازه و خشک ) , گلوکز مايع , شربت اينورت , نشاسته ,مونوودي ساکاريد هاي خوراکي , آرد سويا ,آرد تخم پنبه , آرد ذرت , کره , مارگارين , نمک طعام، ادويه هاي مناسب , بيکينگ پودر يا مواد متشکله آن و ساير مواد افزودني مجاز .

مواد مصرفي در مغز کلوچه :

شکر , روغن , شير خشک , گلوکز مايع , نشاسته , آرد گندم , آرد برنج , آرد ذرت , کره ,مارگارين , کاکائو , شکلات , خرما, کشمش , مغز دانه هاي خوراکي (بادام , پسته , گردو، فندوق و غيره ) مربا , عسل , پودر نارگيل , ژلاتين , ادويه هاي مناسب , اسانس هاي مجاز خوراکي و سايرمواد خوراکي که براي اين منظور مناسب است .
مصرف کننده در هنگام مصرف بايد به چه مواردي توجه کند :
نان کلوچه بايد داراي پوسته به رنگ روشن طلايي , بدون لک و تاول زدگي بوده و بافت آن نرم , ريز و يکنواخت باشد .
مغز کلوچه بايد عاري از مواد خارجي مثل پوست گردو و غيره باشد .کلوچه بايد داراي مزه و بوي مطلوب و مخصوص به خود باشد .
کلوچه محصولي انرژي زا وسير کننده مي باشد و نبايد نزديک به وعده غذايي اصلي مصرف شود و بهترين زمان مصرف ان به شکل ميان وعده مي باشد که بخصوص جهت دانش اموزان در محل تحصيل مناسب بوده زيرا ميزان قند و چربي و پروتئين ان بالا مي باشد.

نحوه نگهداري محصول

مصرف کنندگان بايستي محصول را در جاي خشک و خنک و دور از نور خورشيد نگهداري نمايند زيرا در محل گرم و در معرض نور خورشيد احتمال فساد ميکروبي يا فساد و تند شدن چربيها زياد ميشود يا تغييرات شيميايي در محصول رخ داده و موجب تيره شدن رنگ محصول ميشود که همزمان با ان طعم محصول نيز عوض شده و ترش ميشود و طعم نامطلوب کهنگي بخود ميگيرد . .
محصول در يخچال نگهداري نشود زيرا در جاي سرد چربي موجود در کلوچه کريستالي شده و محصول سفت ميشود که اگر در هواي معتدل قرار بگيرد دوباره نرمي اوليه به ان برمي گردد .
در صورت باز کردن بسته بندي و عدم مصرف کامل محصول بايد درب بسته بندي دوباره بسته شود و محصول در معرض هوا قرار نگيرد زيرا ممکن است بسته به منطقه اب و هوايي محصول رطوبت از دست داده خشک شود يا رطوبت از محيط جذب کرده وسطح آن خيس شود.

توصيه هاي سلامت نيوز

افراد مبتلا به بيماري ديابت بهتر است که از اين محصول استفاده ننمايند زيرا در ساخت اين محصول از شکر ، شربت اينورت، گلوکزاستفاده ميشود که سريعا جذب و وارد خون مي شوند اين بيماران بهتر است از محصولات رژيمي که در ساخت انها از شيرين کننده هاي مصنوعي استفاده مي شود مصرف نمايند.
بهتر است افراد مستعد چاقي و بيماريهاي قلبي و عروقي کمتر از اين محصول استفاده نمايند.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image