? مواد لازم
? سه قاشق غذاخوري روغن کنجد
? يک قاشق غذاخوري سير له شده
? يک دسته اسفناج تازه خرد شده
? يک قاشق غذاخوري شکر
? يک قاشق غذاخوري سوياسس
? کمي نمک
? يک قاشق غذاخوري کنجد
? طرز تهيه
دو قاشق از روغن کنجد را در تابه اي ريخته و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد.
سپس سيرها را براي يک دقيقه در آن تفت دهيد. برگ هاي شسته و خرده شده اسفناج را به تابه اضافه کنيد تا به آرامي نرم و پخته شوند.در يک ظرف شکر و سويا سس را بخوبي مخلوط کرده و به مواد درون تابه افزوده و هم بزنيد و پس از چند دقيقه بقيه روغن را به آن بيفزاييد.
کنجدها را روي آن بپاشيد و آن را گرم ميل کنيد.
منبع:www.vista.ir /ج