از بام تا شام
ردپاى بانوگرى را مى توان در همه جاى خانه ديد. از آشپزخانه تا پذيرايى و نشيمن و اتاق خواب و اموراتى مانند سفره آرايى و …
چند نكته در مورد روغن: براى اين كه مطمئن شويد آيا روغن مانده در ماهيتابه هنوز قابل استفاده است يا نه يك تكه نان سفيد داخل روغن بيندازيد. اگر نان ذره هاى تيره رنگى را در اطراف خود جذب كند آن روغن دوباره قابل مصرف نيست در غير اين صورت خيالتان راحت باشد و هنگام استفاده مجدد براى رفع بوى غذاى قبلى در روغن مى توانيد 12 شاخه جعفرى درون روغن سرخ كنيد يا چند تكه سيب زمينى خام را به مدت 15 دقيقه درون روغن ماهيتابه بيندازيد تا بو را به خود جذب كند.
نگهدارى دانه هاى ذرت: دانه هاى ذرت را بايد هميشه در فريزر نگهدارى كنيد. به اين ترتيب نه تنها تازه مى ماند بلكه انجماد از چروكيده شدن آن جلوگيرى خواهد كرد.
چسبيدن كيك به ديس: احتمال چسبيدن كيك به ديس آن هم نزد چشم ميهمانى كه با او رودروايسى داريد چندان جالب نيست. اين بار كمى شكر روى ديس بپاشيد تا ضمن گرفتن رطوبت اضافى، مانع از چسبيدن كيك به ديس شود.
راه حل پخت گوشت چغر و ناپز: اگر مى خواهيد گوشت سفت و چغر را نرم كنيد روى همه قسمت هاى آن مخلوطى از سركه و روغن زيتون بماليد و بگذاريد مدت دو ساعت بماند، سپس بپزيد.
اگر غذايتان تند شد: چنانچه فلفل بيش از اندازه به غذايتان زده ايد و خيلى تند شده است چند دقيقه پيش از آن كه غذا را از روى حرارت برداريد آب يك ليموترش تازه در آن بريزيد و خوب هم بزنيد، تندى غذا به طرز مرموزى از بين خواهد رفت!
از بين بردن بوى غذا: اگر خانه شما از بوى غذا پر شده و اعضاى خانواده از شما به خاطر اين بوها شاكى اند از دود اسپند و يا دود خاكشير استفاده كنيد. دود دارچين هم بوى غذا را كاملا از بين مى برد اما از همه بهتر دود اسپند است زيرا سبب ضدعفونى كردن محيط هم مى شود.