? مواد لازم:
ران مرغ=8 عدد
زنجبيل تازه له شده=1 قاشق چايخوري
سير ريز شده=1 قاشق چايخوري
نمک=1 قاشق چايخوري
فلفل=1 و 2/1 قاشق چايخوري
روغن=3/2 ليوان(150 ميلي ليتر)
فلفل دلمه اي سبز=1 عدد خلال شده
آب=3/2 ليوان
آبليمو=2 قاشق غذاخوري
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=50 گرم
ذرت شيرين کنسرو=200 گرم
نخود سبز=200 گرم
نمک=1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز=2/1 قاشق چايخوري
آبليمو=1 قاشق غذاخوري
برگهاي تازه گشنيز
? طرز تهيه:
1.اگر ترجيح مي دهيد با استفاده از يک چاقوي تيز استخوان رانها را جدا کنيد.
2.زنجبيل،سير،نمک و فلفل سياه را در کاسه اي با هم مخلوط مي کنيم.(فلفل نبايد زياد نرم شده باشد)
3.تکه هاي مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار مي گذاريم.
4.روغن را در ماهيتابه بزرگي داغ کرده و تکه هاي مرغ را مدت ده دقيقه در آن سرخ مي کنيم.
5.شعله گاز را کم مي کنيم و فلفل دلمه و آب را به ماهيتابه اضافه مي کنيم و مي گذاريم به مدت ده دقيقه به آهستگي بپزد سپس آبليمو را روي آن مي ريزيم.
6.در اين فاصله نخود سبز و ذرت را آماده مي کنيم.کره را در ماهيتابه بزرگي ذوب مي کنيم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقيقه مي گذاريم سرخ شود،گاهگاهي بهم مي زنيم.
7.آبليمو را روي آن ريخته و با برگهاي گشنيز تازه تزئين مي نماييم.
8.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف مي کشيم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف مي کنيم.
منبع:www.vista.ir /ج